Næste kapitel i historien om julemanden Nicolas

Foto: Per Arnesen, TV 2

Lars Hjortshøj er klar til igen at hoppe i julemandskostumet, når produktionsselskabet Deluca Film i januar går i gang med optagelserne til en ny spillefilm, der skal fortsætte historien om Nicolas fra ‘Ludvig og Julemanden’ samt ‘Tvillingerne og Julemanden’.

‘Emma og Nicolas – Jagten på Elverdronningens Hjerte’ er den foreløbige arbejdstitel på filmen, der skal optages i Viborg og Vendsyssel.

Udover Lars Hjortshøj er også Camilla Bendix klar til igen at spille Julie, julemandens kone, og så er der fundet to nye jyske børn, der skal spille rollerne som pigen Emma og drengen Rod.

Nicolas og Julie er blevet forældre

I spillefilmen er Nicolas og Julie blevet forældre til en lille datter, men kort efter fødslen bliver barnet bortført af den onde Elverdronning.

I Viborg møder Nicolas pigen Emma, der ved en masse om elververdenen, og hun og drengen Rod indvilger i at hjælpe ham, med at forsøge at få hans bortførte barn tilbage. De opdager dog hurtigt, at hvis det nogensinde skal kunne lade sig gøre, må de først finde Elverdronningens frosne hjerte.

– Alle danske familier kender Nicolas og hans Julie fra to omgange julekalender på TV 2. Nu glæder vi os til at sende de to på nye eventyr med fantasifulde væsner og kvikke børn. I Emma og Nicolas møder vi elvere på en ny måde, og afslører lidt af, hvad Julemanden laver i sin fritid, fortæller Morten Rasmussen, producent hos Deluca Film.

‘Emma og Nicolas – Jagten på Elverdronningens Hjerte’ får premiere i biograferne i oktober 2015.

Søg