Alletiders Julemand – Det glemte ‘Afsnit 0’

Foto: Skandinavisk Film Kompagni

I år genudsender TV 2 den tredje julekalender i serien om Pyrus ‘Alletiders Julemand’. Men det er ikke hele julekalenderen, der bliver vist på tv.

I 1997, da julekalenderen havde premiere, blev der nemlig vist et særligt optaktsafsnit til serien den 29. november. I afsnittet tryller Pyrus, Gyldengrød og Kandis sig ind i Go’ morgen Danmark-studiet, for at tale med Michael Meyerheim.

De vil brokke sig over, at hans program handler for lidt om jul. Senere kommer også Julle, Bertramsen, Josefine og Krusø på besøg, og der bliver vist masser af klip og sunget sange fra julekalenderen. Hele programmet varer 45 minutter.

Aldrig genudsendt eller udgivet

Der findes også et særligt “Afsnit 0” til Alletiders Nisse – og da dén julekalender blev genudsendt i 2006, kunne optaktsafsnittet ses gratis i hele december på TV 2 Sputnik. Da Alletiders Julemand året efter også blev genudsendt, blev “Go’ aften Pyrus”-afsnittet dog ikke udgivet. Afsnittet er heller ikke udgivet på DVD.

Juleweb har forsøgt at få TV 2 til at udgive optaktsafsnittet af Alletiders Julemand på TV 2 Play eller jul.tv2.dk i forbindelse med, at julekalenderen i år igen bliver vist på tv. Men vi har brug for jeres hjælp, til at råbe dem op. Derfor har vi startet en ‘like”-indsamling på Facebook.

Vil du også gerne se det glemte afsnit igen, så find vores Facebookside og ‘like’ vores opslag. Del det også gerne med alle dine jule-venner. Jo flere vi er, jo bedre!

Søg