TV 2’s næste julekalender skal optages på Fyn

Illustration: Kasper Nymann, Colourbox.com

Den næste store familiejulekalender på TV 2 kommer til at hedde “Juleønsket” og skal optages i Nyborg på Fyn. Den bliver produceret af Cosmo Film, der tidligere har stået bag ‘Jesus og Josefine’ samt ‘Jul i Valhal’.

– Vi venter kun på sneen. Det er jo dejligt vejr i dag her midt i oktober med 16 grader, men vi satser på, at der kommer noget sne i december, hvor vi skal lave de første stemningsbilleder af Nyborg, fortæller Thomas Hostrup Larsen, der er direktør for Cosmo Film til TV 2 Fyn.

På jagt efter skuespillere

Selve handlingen i julekalenderen er endnu en stor hemmelighed:

– Vi er stadigvæk i gang med at skrive den. Men det bliver en moderne julekalender, der foregår i nutiden. Det er det, jeg kan sige lige nu. Den skal optages i Nyborg i villakvarterer, på skoler, i skoven og på stranden – og måske også med en afstikker til sygehuset, fortæller Thomas Hostrup Larsen.

Produktionsselskabet er allerede nu på jagt efter børneskuespillere til julekalenderen. De leder blandt andet efter drenge i alderen 6-8 år og 12-17 år samt piger i alderen 11-17 år. Julekalenderen skal vises på tv i 2015.

TV 2 Fyn har lavet et indslag om den kommende julekalender. Se det HER

Søg