Færdig med optagelserne til Tvillingerne og Julemanden

Foto: Per Arnesen, TV 2

Efter 80 hårde arbejdsdage er alle optagelserne nu i kassen til dette års TV 2-julekalender ‘Tvillingerne og Julemanden’. Nu venter der fire måneders arbejde i klipperummet, inden serien kan komme på skærmen til december.

De fleste af optagelserne er skudt på den gamle herregård Klarupgaard, der ligger lidt udenfor Aalborg. Men der er også lavet optagelser i Aalborg Zoo, kalkminerne, klostret og på havnen i Hirtshals.

– Det er rart at kunne vise billeder, der ligger udenfor Valby Bakke. Alting foregår jo som regel i København, så det er godt at komme ud hvor der er luft og plads, fortæller Morten Rasmussen, der er direktør og producer i Deluca Film, til TV 2 Nord.

Nemmere at lave film i Nordjylland

‘Tvillingerne og Julemanden’ er en fortsættelse til ‘Ludvig og Julemanden’ fra 2011. Rollen som julemanden Nicolas bliver igen spillet af Lars Hjortshøj, og han får hjælp af tvillingeparret Sine og Peter til at bekæmpe den onde julehader Dr. Schwartz.

– Overalt hvor vi har været har folk taget rigtig godt imod os. Der er jo nogen, der siger, det er nemmere at lave film her, fordi folk er så ekstremt hjælpsomme, fortæller Lars Hjortshøj til TV 2 Nord.

Julekalenderen er støttet af Aalborg Kommune, Hjørring Kommune, Den Vestdanske Filmpulje, Visit Nordjylland og Spar Nord Fond.

TV 2 Nord har besøgt produktionsholdet på den sidste optagedag i Nordjylland. Se indslaget HER

Søg