De Nattergale genopstår – tager på juleturné

Foto: Agenzy

Det er 20 år siden, at Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen sidst stod sammen på en scene. Men til oktober genopstår De Nattergale, og drager på turné rundt i hele landet med showet ‘The Julekoncert’.

Er der nogen herhjemme, der har et katalog af sange, der er knyttet til julen, er det De Nattergale. Siden ‘The Julekalender’ tog landet med storm i 1991, er den efterhånden blevet en fast bestanddel af den danske jul.

Sangene fra ‘The Julekalender’ er aldrig blevet spillet live før, men de vil blive omdrejningspunktet i trioens nye show.

– Men har man sagt omdrejningspunkt, har man også sagt, at der drejer noget rundt om det. Og dér har vi talt om, at det måske kunne være noget med, at vi siger noget mellem sangene. Og herudover kan vi oplyse, at Carsten også har en hat, ligesom vi har kredset om noget humor, men det er alt sammen spekulationer på nuværende tidspunkt, fortæller De Nattergale.

Lidt som at blive gift

Der er premiere på det nye show den 29. oktober i ‘Horsens Ny Teater’. Herefter fortsætter turnéen rundt i hele landet indtil jul.

– Det hele er stadig lidt uforståeligt for os, og nu skal vi først til at finde ud af, hvad vi skal gribe og gøre i. Vi har talt om, at sådan et show lidt kan sidestilles med at blive gift: Der skal være noget gammelt, noget nyt og noget uforståeligt. Vi vil nu gå ind i en boks og tænke os godt om, lyder det fra trioen.

Her kan du opleve ‘De Nattergale – The Julekoncert’

29. oktober kl. 20.00Horsens Ny Teater
7. november kl. 20.00 Tinghallen, Viborg
8. november kl. 20.00Herning Kongrescenter
21. november kl. 20.00 Musikteatret Holstebro
23. november kl. 16.00 Musikhuset Aarhus
28. november kl. 20.00 Musikhuset Esbjerg
5. december kl. 20.00Aalborg Kongres- og Kulturcenter
7. december kl. 20.00Falconer Salen, København
12. december kl. 20.00 Sønderjyllandshallen, Aabenraa
14. december kl. 16.00Odense Koncerthus
Søg