Her er skuespillerne i Julestjerner

Foto: Mike Kollöffel, DR

Optagelserne til DR’s nye familiejulekalender ‘Julestjerner’ er i fuld gang, og nu har DR offentliggjort navnene på nogle af de skuespillere, der er med i julekalenderen.

På rollelisten finder vi blandt andre sangerinderne Szhirley, Caroline Henderson og Daimi. Derudover medvirker også skuespillerne Vigga Bro, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Steen Stig Lommer og Troels Lyby i julekalenderen.

Hovedrollerne spilles af tre børn – Martine Hjejle, Igor Svideniouk og Sebastian Teschemacher. Martine Hjejle er kendt fra tv-serien Lykke, og har også lagt stemme til en af figurerne i Phineas og Ferb.

En julekalender om stjerner

Hvad julekalenderen handler om, er stadig et stort mysterium, men indtil videre vil DR røbe, at historien handler om stjerner – både dem i julestjernegartneriet, og dem man kan se på nattehimlen fra observatoriet.

I julekalenderen kommer vi blandt andet til at møde en Grus-grevinde, en lokal sherif, tre seje børn, nisser og søstrene Mormor.

Michael Wikke og Steen Rasmussen har skrevet og instrueret julekalenderen, og musikken er komponeret af Poul Halberg.

Optagelserne begyndte i november og bliver færdiggjort i maj. Herefter venter der flere måneders klippearbejde henover sommeren og efteråret, før julekalenderen kan præsenteres for seerne til december på DR 1.

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email