Svensk julekalender på DR Ramasjang

Foto: Svensk Filmindustri

Igen i år sender DR Ramasjang sin egen julekalender i december som supplement til den store familiejulekalender på DR 1 – ‘Nissebanden i Grønland’.

Mens sidste års julekalender på kanalen var norsk, så er dette års julekalender svensk. ‘Hotel Krølle på Halen’ bliver den danske titel på julekalenderen, der havde premiere sidste år på svensk tv under titlen ‘Hotell Gyllene Knorren’.

Familie overtager hotel

Julekalenderen handler om familien Rantanen, der overtager et hotel i et øde landområde. Hvad de ikke ved er, at hotellets tidligere ejere har snydt dem.

Der er blevet bygget en ny motorvej gennem den østlige del af området, og her har de tidligere ejere bygget et nyt hotel, der løber med alle de faste gæster.

Nu begynder en hård kamp for at redde det lille hotel, der ofte får besøg af mange mærkelige gæster. Samtidig er datteren i familien Rantanen, Isadora, blevet forelsket i sønnen fra det konkurrerende hotel.

Fortsættelse på vej

‘Hotel Krølle på Halen’ var sidste års julekalender på SVT 1, men en fortsættelse til eventyret er allerede på trapperne. Den 25. december har en ny spillefilm om familien Rantanen og deres hotel premiere i de svenske biografer. Det er endnu uvist, om den film på et tidspunkt også vil blive vist på dansk tv.

‘Hotel Krølle på Halen’ bliver vist hver aften klokken 18.30 på DR Ramasjang med genudsendelse dagen efter klokken 6.45.

Søg