Ny dansk julekomedie med Robert Hansen

Foto: SF Film

En ny dansk julekomedie lander i biograferne den 10. november. ‘Noget i Luften’ er titlen på filmen, der har navne som Robert Hansen, Line Kruse, Dejan Cukic, Christiane Schaumburg-Müller og Linda P. på plakaten.

En film om clairvoyance

‘Noget i Luften’ handler om pigen Pernille (Line Kruse), der har mystiske evner. Hun kan fornemme når noget vil ske, og med hjælp fra sin veninde Sidsel (Linda P.) beslutter hun sig for at starte som clairvoyant.

Hendes første klient bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen), der er journalist, og er gået undercover i den spirituelle verden, for at skrive en “Fup eller Fakta”-artikel om clairvoyance.

Foto: SF Film

For Daniel og Pernille bliver det kærlighed ved første blik. De opdager det bare ikke selv, og i øvrigt har de begge kærester. Daniel er forlovet med den smukke Michelle (Christiane Schaumburg-Müller) og er blevet tilbudt at overtage sin svingerfars magasin kvit og frit efter brylluppet.

Pernilles kæreste Alexander (Dejan Cukic) har langt om længe spurgt Pernille, om hun vil gifte sig med ham. Pernille drømmer om mand og børn og er sikker på, at skæbnen har udvalgt Alexander. Men pludselig begynder hun at fornemme, at Alexander måske alligevel ikke er den rigtige.

Foto: SF Film

‘Noget i Luften’ bliver produceret af Nepenthe Film, og det er Michael Asmussens debut som spillefilmsinstruktør.

Søg