Fortsættelse på vej til Nisserne – Det endelige opgør

Foto: TV Norge

Den norske kult-julekalender ‘Nissene på Låven’, der i Danmark blev kendt under navnet ‘Nisserne – Det endelige opgør’, da den i 2002 blev sendt på TV Danmark, får nu en efterfølger.

De to forfattere bag julekalenderen, Espen Eckbo og Kristian Ødegård, er i fuld gang med at planlægge optagelserne til ‘Nissene over skog og heiø (Nisserne gennem skov og hede), der efter planen skal vises på TV Norge til næste år. Det skriver vg.no

Jagten på Norges sejeste nisse

Mens den første julekalender foregik i en gammel lade, hvor 24 mennesker skulle leve som nisser i hele december, og én efter én stemme hinanden ud, så er den nye julekalender en ekspedition.

24 deltagere skal på en drabelig rejse gennem den barske norske natur, for at bringe en sæk med julegaver sikkert frem inden juleaften. Målet med ekspeditionen er at finde ‘Norges sejeste nisse’.

Den første julekalender var en parodi på realityprogrammerne Robinson Ekspeditionen og Big Brother. Den nye julekalender er inspireret af det populære norske realityprogram 71 grader Nord, der også har været vist på dansk tv.

Espen Eckbo og Kristian Ødegård har planer om, at flere af karaktererne fra den første julekalender også slaæ være med i den nye julekalender.

Usikkert om visning på dansk tv

Hvorvidt den nye julekalender også vil blive vist på dansk tv er endnu uvist. Dette års julekalender på TV Norge – ‘Den Unge Fleksness’ – bliver også sendt på Kanal 5 i Danmark. Så måske er der en chance for, at vi også får ‘Nissene over skog og hei’ at se til næste år.

‘Nissene på Låven’ er en meget populær julekalender i Norge. Den havde premiere på TV Norge i december 2001, og er siden blevet genudsendt to gange. I år bliver den igen genudsendt på TV Norges søsterkanal ‘MAX’.

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email