Julekalender om Fleksnes som ung på Kanal 5

Foto: TV Norge

Han var en af Skandinaviens mest populære komikere i 1970’erne. Men hvorfor endte Marvin Fleksnes som han gjorde? Hvad fik ham til at slå sit tv og råbe ‘DææJååå’?

Svaret får du i årets julekalender på TV Norge, ‘Den Unge Fleksnes’, der handler om Marve Fleksnes liv som barn – og nu har Kanal 5 i Danmark offentliggjort, at den også vil vise julekalenderen i år med danske stemmer.

Forelsket i en pige

I julekalenderen er den unge Fleksnes blivet forelsket i Veronica, den nye pige i klassen, og for at imponere hende, bilder han hende ind, at han er en dygtig sanger.

Marve har dog ikke en tone i livet og får derfor en kammerat til at synge for ham, mens han mimer til. Da Marve Fleksness bliver udvalgt til at synge duet med Veronica til skolens juleafslutning, er gode råd dyre.

Det bliver ikke bedre, da Marves mor skal på hvilehjem for nedslidte husmødre, og Marves skøre onkel fra København kommer for at passe ham. Marve har det svært med autoriteter, og det præger hans opvækst og den største drivkraft bliver modgangen, han møder i sin hverdag.

Foto: TV Norge

Norsk debutant spiller teenage-Fleskenes

Reider Fredrik Frydenlund debuterer i rollen som den unge Marve Fleksnes. Julekalenderen får danske stemmer af blandt andre Anette Støvlebæk, Lars Mikkelsen, Andrea Vagn Jensen og Amin Jensen.

‘Den Unge Fleksnes’ kan ses hver aften klokken 18.45 på Kanal 5 fra den 1. december.

Det er første gang, at man kan opleve en julekalender på Kanal 5, men dengang stationen gik under navnet TV Danmark, forsøgte man også at sende en norsk julekalender til de danske seere. Det var i 2002, hvor ‘Nissene – Det endelige opgør’ løb over skærmen.

Søg