Overblik over årets julekalendere 2021

Her får du det foreløbige overblik over årets julekalendere på tv i 2021. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

Foto: Christian Geisnæs, TV 2

TV 2: Kometernes Jul

Der kommer en ny julekalender på TV 2 – Kometernes Jul – der har naturvidenskab som omdrejningspunkt.

Julekalenderen handler om de fire børn Mie, Johannes, Noor og Elias, der deltager i Astro Camp – et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik.

Ved et uheld teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Læs mere om Kometernes Jul

Foto: Tine Harden, Agnete Schlichtkrull, Preben Trunshøj, DR

DR: Genudsendelser

DR vil formentlig genudsende én eller flere julekalendere, men hvilke er endnu ikke blevet offentliggjort.

Juleweb.dk gætter dog på, at vi måske vil få et gensyn med Tidsrejsen fra 2014 eller Pagten fra 2009 på DR 1, mens Nissebanden i Grønland fra 1989 vil blive vist på DR Ramasjang.

I 2007 og 2017 tog DR en utraditionel beslutning og sendte en norsk julekalender på DR 1 i stedet for at genudsende en dansk julekalender. Måske kunne DR finde på at gøre det samme igen i år og for eksempel vise sidste års nye norske julekalender ‘Stjernestøv’.

Læs mere om Tidsrejsen

Læs mere om Pagten

Læs mere om Nissebanden i Grønland

Læs mere om Stjernestøv

Julekalendere gennem tiden

Få det komplette overblik over hvilke julekalendere, der har været vist på tv i årenes løb. Klik på en julekalender, og læs mere om den.

Se oversigten

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email