Overblik over årets julekalendere 2021

Her får du det foreløbige overblik over årets julekalendere på tv i 2021. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

Foto: Tine Harden, DR

DR 1: Tidsrejsen

Årets julekalender på DR 1 bliver et gensyn med ‘Tidsrejsen’ fra 2014.

Julekalenderen handler om Sofie, der er træt af at være skilsmissebarn. Hun drømmer om at hendes forældre finder sammen igen, så de kan holde jul som i gamle dage.

En dag møder hun den mystiske dreng Dixie, der kan rejse i tiden. Han tager Sofie med tilbage til 1984, hvor hun ser sit snit til at forsøge at ændre på historiens gang. Det får dog katastrofale konsekvenser.

Læs mere om Tidsrejsen

Foto: Christian Geisnæs, TV 2

TV 2: Kometernes Jul

Der kommer en ny julekalender på TV 2 – ‘Kometernes Jul’ – der har naturvidenskab som omdrejningspunkt.

Julekalenderen handler om de fire børn Mie, Johannes, Noor og Elias, der deltager i Astro Camp – et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik.

Ved et uheld teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Læs mere om Kometernes Jul

Julekalendere gennem tiden

Få det komplette overblik over hvilke julekalendere, der har været vist på tv i årenes løb. Klik på en julekalender, og læs mere om den.

Se oversigten

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på email