JULTRA: Bubbers Juleshow

Foto: Johannes Majgaard Nielsen, DR
Foto: Johannes Majgaard Nielsen, DR

Handling

Bubber drømmer om at lave et kæmpe juleshow på Costa del Sol den 24. december, og han har fået den danske hotelejer i området Otto Larsen med på ideen – tror han da. Det viser sig nemlig hurtigt, at Otto Larsen ikke vil finansiere et juleshow, medmindre Bubber får sin kollega Sofie Linde til at være medvært.

Sofie Linde vil dog ikke lave juleshow med Bubber, da hun er blevet vært på det populære underholdningsprogram X Factor. Derfor allierer Bubber sig i stedet med de to søskende Julie og Hugo, som han vil forsøge at gøre til medværter på showet.

Hvad Bubber ikke ved er dog, at Julie og Hugo er gået med ham uden at spørge deres mor om lov. Moren er overbevist om, at de er blevet kidnappet, og hun ringer derfor til politiet. De to betjente Georg og Michael bliver sat på sagen – at finde kidnapperen Bubber og de to forsvundne børn.

Produktionsselskab: DR

Vist på tv: 2015, 2016

Foto: Johannes Majgaard Nielsen, DR

Seerne bestemte slutningen

I slutningen af julekalenderen bliver Bubber anholdt og tiltalt for kidnapning. Nu var det op til seerne at bestemme, hvordan julekalenderen skulle ende. På DR Ultras hjemmeside kunne man i dagene op til den 24. december stemme om, hvorvidt Bubber skulle i fængsel, eller om han skulle løslades og lave sit juleshow.

Der blev lavet to forskellige udgaver af det 24. afsnit, og først om eftermiddagen den 24. december blev det afgjort, hvilket af de to afsnit, der skulle sendes. Seerne valgte, at sende Bubber i fængsel.

Oprindeligt ville redaktøren bag julekalenderen helst have gemt det fravalgte afsnit langt væk, så man aldrig fik at se, hvordan den lykkelige slutning ville have set ud. Sådan kom det dog ikke til at gå. Året efter blev julekalenderen nemlig genudsendt, og her var det den lykkelige slutning, der blev vist juleaften.

Medvirkende

Bubber: Bubber
Julie: Josephine Højbjerg
Hugo: Elias Amati-Aagesen
Georg, politibetjent: Finn Nørbygaard
Michael, politibetjent: 
Rune Hedeman
Mor: Julie Rudbæk
Otto Larsen: Tommy Kenter

Del artikel

Julekalendere

Seneste nyheder