TV 2 genudsender måske Alletiders Nisse

Foto: Søren Hartvig, TV 2

Årets primetime-julekalender på TV 2 er helt ny og hedder ‘Tinkas Juleeventyr’. Men lige nu overvejer stationen, om man i stil med sidste år også vil byde på et eftermiddagsgensyn med Pyrus som supplement til den nye julekalender.

TV 2 fortæller til Juleweb.dk, at den anden julekalender i serien om Pyrus – ‘Alletiders Nisse’ – med sikkerhed bliver tilgængelig i år på TV 2 Play, og at den måske også kommer til at blive vist på tv. Det er dog ikke endeligt afgjort endnu.

Hvad er en nisse?

Mens den første julekalender i serien om Pyrus handler om Danmarkshistorien, så tager nisserne i fortsættelsen på opdagelse i den danske skønlitteratur.

Nisseversitet har nemlig givet Pyrus en stor skriftlig opgave, som skal besvares inden jul. ‘Hvad er en nisse?’, lyder sprøgsmålet, og han er tvunget til at skulle arbejde sammen med den fornuftige og pligtopfyldende nissepige Kandis om at løse den.

‘Alletiders Nisse’ blev senest vist på tv i 2006, og var senest tilgængelig på TV 2 Play i 2014. Her var det også muligt at streame det specielle ‘Afsnit 0’ af julekalenderen, der ellers aldrig er blevet udgivet på dvd eller vhs.