Her får du det foreløbige overblik over årets julekalendere på tv i 2020. Listen bliver opdateret efterhånden, som tv-stationerne offentliggør deres planer.

Indtil videre er det meget lidt vi ved om, hvad DR og TV 2 vil sende af julekalendere i år – men lidt ved vi da.

DR: Ny julekalender

Der kommer med sikkerhed en ny julekalender i år på DR 1, men hvad den handler om og hvilken titel, den har fået, er stadig ikke blevet offentliggjort. Optagelserne til julekalenderen er i fuld gang.

Der går et rygte om, at julemanden måske er med i DR’s nye julekalender, men det er kun et meget løst rygte, der på ingen måde er bekræftet af DR.

Læs også: DR søger børn til julekalenderen 2020

TV 2: Genudsendelse

TV 2 vil i år formentlig genudsende en julekalender. Hvilken, er endnu ikke blevet offentliggjort, men Juleweb.dk gætter på, at det kunne blive et gensyn med ‘Juleønsket’ fra 2015.

Esben Dalgaard og Neel Rønholt, der spilede nogle af hovedrollerne i ‘Tinka og Kongespillet’, har også store roller i ‘Juleønsket’, og den er skrevet af Ina Bruhn, der også var med til at skrive ‘Tinka og Kongespillet’.

Læs også: Juleønsket

Julekalendere gennem tiden

Få det komplette overblik over hvilke julekalendere, der har været vist på tv i årenes løb. Klik på en julekalender, og læs mere om den.

Se oversigten